[:fr]Heb jij ervaring in sales en spreek je uitstekend Frans? Dan ben jij de Inside Sales France naar wie we op zoek zijn. Solliciteer direct!

Inside Sales France

 Locatie

Baarn

 

Geboden wordt:

Een veelzijdige sales baan in de Financiële Dienstverlening gericht op de Franse markt.

 

Voor Caseware Idea een internationale organisatie weet je als Inside Sales France nieuwe klanten te werven. Dat ga je doen door een mooi softwareproduct aan te bieden aan grote instellingen in de financiële sector. In deze functie krijg je de kans om door te groeien en waarbij je jouw sales- en commerciële skills verder kunt ontwikkelen.

 

Profiel vacature Inside Sales France

Binnen het bestaande salesteam ga je als Inside Sales France een grote rol spelen in zowel banken, verzekeraars, accountantskantoren en overheden als met partners en gebruikers. Je bent binnen de organisatie verantwoordelijk voor het sales administratie proces van de Franse markt.

 

Wat je als Inside Sales France nog meer gaat doen:

 

 

Profiel kandidaat

Voor deze functie van Inside Sales France is het een absolute must dat je enige commerciële ervaring hebt en de Franse taal uitstekend beheerst. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en staat open voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 

Als kandidaat voor Inside Sales France herken je jezelf in onderstaand profiel:

 

Profiel bedrijf

Je komt te werken voor Caseware Idea, een Canadees bedrijf waarvan in Baarn het servicekantoor en distributiecentrum voor Europa is gevestigd. De software wordt gemaakt en onderhouden in Canada terwijl het kantoor in Nederland vooral service biedt. De organisatie levert software dat voor grote organisaties en instellingen echt van belang is. Met gebruikers in meer dan 130 landen is deze opdrachtgever een belangrijke speler in de markt. Het team waarin je komt te werken is gedreven en hecht grote waarde aan loyaliteit.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over de opdrachtgever.

Conclusie

Ben jij ervaren, een commercieel talent en beheers je de Franse taal als native speaker? Wil jij binnen de sales iets betekenen voor de Franse markt en ga jij graag de uitdaging aan om nieuwe klanten te werven? Lijkt het je wat om te werken voor een bedrijf dat waardevolle software verkoopt binnen de financiële en IT branche? Reageer dan direct als jij de juiste persoon bent voor deze functie!

Reageren op vacature

CV + cover letter daniel@careersinsales.nl + cc contact@avenir-2.local[:]