Functieomschrijving

Vind je het een uitdaging om samen met een team enthousiaste collega’s een nieuw product in de markt te zetten en haal je voldoening uit het uitbouwen van ons dealernetwerk in Frankrijk? Dan is dit de baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste Franstalige (native!) accountmanager die het eerste aanspreekpunt wordt voor onze Franse dealers en partners. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Defibrion is sinds 2010 actief op de Franse markt. In de afgelopen zes jaar hebben we met succes een dealernetwerk op weten te bouwen van partners die onze AED’s en aanverwante artikelen door heel Frankrijk verkopen. Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe producten en zijn we op zoek naar een commerciële collega die er voor zorgt dat onze bestaande dealers deze nieuwe producten in hun assortiment gaan opnemen en dat er nieuwe verkoopkanalen aangeboord worden op de Franse markt.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het telefonisch te woord staan van toekomstige en bestaande dealers, het actief benaderen van potentiële klanten en het verwerken en afhandelen van binnenkomende orders. Het is dus belangrijk dat je commercieel gedreven bent, een klantgerichte instelling hebt en accuraat en vasthoudend bent.

Functie-eisen

  • Native Franstalig is een vereiste
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Zelfstandig en proactief
  • Commerciële instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)
  • Het is een pré als je ervaring hebt in een vergelijkbare functie

Bedrijfsprofiel

Defibrion is groot geworden als importeur van HeartSine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Daarnaast hebben we een eigen serie AED-kasten (ARKY) ontwikkeld en geproduceerd, deze wordt wereldwijd in ruim dertig landen verkocht. Sinds enige tijd is ons aanbod uitgebreid met een volledig assortiment veiligheidsmiddelen zoals brandblussers, noodverlichting, evacuatiestoelen en verbanddozen. Vanwege het totaalaanbod dat wij hiermee kunnen leveren (installatie, onderhoud en trainingen), bieden wij bedrijven een complete en innovatieve (lease)oplossing voor hun veiligheidsvraagstuk.

Defibrion is een sterk groeiend bedrijf (45% groei gerealiseerd in 2016) met een uitstekende, collegiale werksfeer. Wij zijn te karakteriseren als resultaatgericht, ambitieus en no-nonsense. We hebben aandacht voor een goede werksfeer, zo lunchen we ‘s middags altijd samen en is er elke vrijdagmiddag een borrel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Er werken 38  mensen bij Defibrion.

Wat bieden wij?

In eerste instantie bieden we een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en bewezen resultaten.

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Voor vragen over de vacature en voor je sollicitatie (brief met CV) kun je je richten tot Femke IJsbrandij.

Telefoon: 050 311 60 85 / E-mailadres: werken@defibrion.nl + cc: contact@avenir-2.local