JC-Electronics is een jong en ambitieus bedrijf met ruim 150 medewerkers. Wij zijn specialist in de inkoop, verkoop en reparatie van industriële elektronica voor afnemers over de hele wereld. Onze organisatie groeit snel; de afgelopen twee jaren zijn we gegroeid van 85 naar 150 medewerkers. Wij beschikken over een zeer bekwame Technische Dienst met een eigen afdeling Research & Development en een gemotiveerde en succesvolle afdeling Verkoop. Bij ons gelden hoge kwaliteitsnormen. Wij verwachten en waarderen zelfstandigheid, eigen inbreng en teamgeest. binnen onze organisatie hebben wij ruimte voor een enthousiaste Commercieel medewerker binnendienst voor de Franstalige markt (40 uur).

Taken en verantwoordelijkheden

Als commercieel medewerker binnendienst werk je nauw samen met de accountmanagers van de Franstalige markt aan lopende dossiers. Je fungeert als link tussen de backoffice en de accountmanagers. Je weet goed in te spelen op de wensen van de klant. Jouw levenservaring met de Franse cultuur is daarbij van groot belang.

Je behandelt zelfstandig alle binnenkomende aanvragen, orders en daaraan gerelateerde correspondentie. Je beantwoordt ze vanuit het daarvoor beschikbare ERP-systeem. Zodra deze correspondentie afwijkt van de standaardcorrespondentie, draag je dit over aan de accountmanager. Wanneer nodig, voer je andere ondersteunende werkzaamheden uit binnen de afdeling Sales.

Je herkent je in onderstaande competenties

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselingsrijke functie in een economisch gezond bedrijf. We hebben veel internationale klanten en groeien nog steeds. Je gaat aan de slag in een dynamische en informele bedrijfscultuur met een goede werksfeer. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Philippe dos Santos of Chantal de Jong (accountmanagers Franse markt) via telefoonnummer 0594-64 29 92.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en wil je op deze functie reageren? Stuur dan vóór 30 juni 2017 je motivatie met cv naar vacatures@jc-electronics.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.