Ateliers & conférences

Nouvelle offre – 1318 – Franstalige Debiteurenbeheerder (Tilburg)

Wij zijn op zoek naar een assertieve debiteurenbeheerder voor onze Franse klanten. Ben jij een actieve debiteurenbeheerder? Blijf je altijd enthousiast doorwerken, ondanks de soms moeilijke gesprekken met de klanten? Ben je bekend met Trust of soortgelijke systemen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wat je gaat doen?

Je draagt zorg voor debiteurenportefeuille en credit control voor met name de Franse klanten. Alle stappen die je onderneemt, leg je natuurlijk vast in het debiteurenproces.

Hoe ga je dat doen?

Je hebt intensief contact met onze Franse klanten, voornamelijk gaat dit telefonisch en voor een deel via e-mail. Je handelt hun vragen met betrekking tot hun betalingsachterstand af en maakt concrete betaalafspraken. Vervolgens houd je de klantontvangsten bij en verwerk je deze administratief. Ook het contact met Franse deurwaarder en de curator in Frankrijk loopt via jou. Last but zeker niet least overleg je met Sales

 

Hoe ziet het team er uit?

Je bent onderdeel van de afdeling Finance, die bestaat uit 7 personen. Er zijn nog twee collega’s belast met debiteurenbeheer en je rapporteert aan de CFO.

Welke kennis en ervaring heb je?

·        Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en

·        Je hebt een opleiding gevolgd in een financiële, economische of administratieve richting

·        Je bent native speaker Frans,

·        Verder ben je mondeling en schriftelijk ook sterk in Nederlands

·        Je hebt ervaring met Trust, Excel en Outlook

·        Je hebt ervaring als debiteurenbeheerder en de bijbehorende administratieve verwerking

·        Je herkent jezelf in de eigenschappen probleemoplossend, overtuigend en doortastend

·        Tot slot ben je energiek, pro-actief en klant- en resultaatgericht

Wat bieden wij?

In deze functie (32 of 40 uur) met uitzicht op een vast dienstverband maak je deel uit van een dynamisch team. Goede arbeidsvoorwaarden en een informele, open en directe cultuur. Zowel met auto als openbaar vervoer is ons mooie pand langs de A58 zeer goed bereikbaar.

En nu?

Heb je interesse in deze baan en heb je de gevraagde kennis en ervaring in huis? Solliciteer dan via deze site of neem contact op met Katelijne van Overveld-van Gent, HR-manager, 013-2050500.

Facebooklinkedinmailby feather