Promosalons Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van een groot aantal internationale Franse (vak-)beurzen op zeer uiteenlopende vakgebieden.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die fulltime ons team komt versterken en Nederlandse bedrijven werft en begeleidt bij hun deelname aan onze beurzen. De beurzen waarvoor wij het exposantentraject begeleiden worden allemaal georganiseerd door Comexposium in Parijs, één van Europa’s grootste beursorganisatoren.

Welke werkzaamheden voer je uit?

Als Commercieel Medewerker werk je onder leiding van het hoofd van de commerciële afdeling aan de acquisitie van Nederlandse bedrijven met als doel het vergroten van de Nederlandse beursdeelname aan internationale vakbeurzen in Frankrijk. Je bent mede verantwoordelijk voor het acquisitie-traject voor een aantal beurzen. Je regelt daarnaast ook de after-sales activiteiten die hierbij horen. Je bezoekt nationale en internationale beurzen om in contact te komen met de potentiële exposanten. Uiteraard bezoek je ook de Franse beurzen waar je de Nederlandse exposanten bezoekt die je tijdens de voorbereiding van de beurs hebt begeleid. Nieuwe en bestaande klanten worden actief benaderd door middel van telefonische acquisitie. Je adviseert de klanten over de mogelijkheden van beursdeelname. Je begeleidt de klant vanaf de inschrijving tot aan de beursdeelname. Tijdens dit traject heb je dagelijks contact met de Franse beursorganisator in Parijs.

Wie ben jij?

Je beschikt over HBO denkniveau en hebt (internationale) sales ervaring opgedaan, bij voorkeur in de evenementen branche. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent diplomatiek, servicegericht en representatief. Je kunt zelfstandig en georganiseerd werken. Je hebt er zin in om per telefoon of face-to-face klanten te overtuigen van het belang van beursdeelname in Frankrijk. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, maar je hebt tevens een goed niveau Frans, zodat je ook met de beursorganisator in Parijs kunt communiceren. Je bent bereid regelmatig naar het buitenland te reizen en ook in Nederland ben je regelmatig te vinden op beurzen om de juiste contacten te leggen. Affiniteit met Frankrijk is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Jouw enthousiasme en pragmatische werkhouding gecombineerd met goede communicatieve en sociale vaardigheden, maken je tot een aanwinst binnen ons team. Je bent ambitieus, commercieel, maar ook zeer klant- en servicegericht.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende, internationale functie in een klein, enthousiast team. Promosalons Nederland biedt goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair: goed salaris (afhankelijk van ervaring en leeftijd), bonusregeling, 13e maand, vaste onkostenvergoeding, goed pensioen, beschikking over laptop, flexibele werktijden en thuiswerken bespreekbaar, scholings- en opleidingbudget.

Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV in het Nederlands.

Informatie en sollicitatie:

Contactpersoon: Coen Rosdorff, directeur

Telefoonnummer: 020-4620026, E-mail: c.rosdorff@promosalons.nl