[:fr]Kaemingk is Europees marktleider op het gebied van seizoensdecoratie met een innovatief assortiment voor kerst en voorjaar. De collectie is gebaseerd op de nieuwste trends en wordt gepresenteerd in prachtig gedecoreerde showrooms in Nederland, België en Duitsland en op grote internationale vakbeurzen. Bij Kaemingk zijn ongeveer 360 mensen werkzaam en de omzet bedraagt ruim 200 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 5.000 klanten in geheel Europa en de USA. Kaemingk is een snel groeiende, uiterst klantgerichte organisatie die volop in beweging is. Kaemingk biedt een omgeving waarbij ondernemingszin, innovatie, perfectionisme en enthousiasme voorop staan.

Kaemingk is op zoek naar een:

Franstalige accountmanager

De functie

Als Accountmanager Frankrijk ben je verantwoordelijk voor een portefeuille met klanten. Je verzorgt alle werkzaamheden: van offerte tot en met after sales. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten aan onder andere, giftshops, tuincentra en bouwmarkten. Je adviseert jouw klanten en helpt hen bij het uitbreiden en inkopen van hun assortiment.  Je voert onderhandelingen over assortimenten, prijzen en condities en bewaakt gemaakte afspraken. Onderdeel van je functie is het bezoeken van (inter)nationale beurzen en Franse klanten. Om in deze commerciële functie écht contact te maken met je Franse klanten is het noodzakelijk dat je de taal volledig beheerst.

De verkoop vindt tijdens het verkoopseizoen voornamelijk plaats vanuit de showroom in Aalten.

Je bent

Kaemingk

Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via het sollicitatieformulier op onze website www.werkenbijkaemingk.com.

 

+ cc to : contact@avenir-2.local[:]