Wat ga je doen?
Op het HR-SC worden alle processen met betrekking tot de personeelsadministratie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn verdeeld over een Frontoffice en een Backoffice. Op de Frontoffice ligt de focus op de loketfunctionaliteit en hier komt de correspondentie, mail- & telefoonverkeer binnen met vragen & verzoeken vanuit de business. Mutatieformulieren worden hier gecontroleerd op volledigheid, getoetst op de gestelde kaders en geregistreerd.
Op de Backoffice ligt de focus op het verwerken van deze (mutatie)verzoeken en ligt de verantwoordelijkheid mbt datakwaliteit binnen de systemen en archieven.
In 2013 is het nieuwe HR systeem AFAS geïntroduceerd. In de loop van 2014 zullen de workflows verder worden ingericht voor een professionele ondersteuning van de business. Op het HR SC werken 12 medewerkers in een zelfstandig en dynamisch team met een hoge mate van betrokkenheid.

Momenteel wordt de implementatie van het nieuwe HR systeem ook voor NS Stations Internationaal uitgerold. Het streven is hiermee de personeelsadministratie van onze retailmedewerkers in België, UK en Frankrijk te gaan voeren en beheren

Deze activiteit vraagt om extra ondersteuning naast de dagelijkse werkzaamheden voor Nederland. Dit is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een aanvulling op het team. Iemand die als medewerker vanuit het HR SC tevens een waardevolle bijdrage levert aan het ondersteunen van de HR-Administratie voor de overige landen. Hierin fungeer je als back-up medewerker HR SC voor NS Stations Internationaal.

Tot de functie behoort:
• Het correct uitvoeren van de HR-administratie en HR-processen;
• Het correct controleren van de totale HR-Administratie;
• Het correct verwerken van mutaties en het beheren van geautomatiseerde bestanden;
• Onderhouden van operationele contacten met interne stakeholders;
• Borgen van gestelde kaders vanuit Wetgeving en HR-beleid.
• Accuraat rapporteren en analyseren van HR-gegevens.
• Het proactief (laten) verzorgen van in- en externe informatievoorziening.
• Bijdragen aan de implementatie en inrichting van het HR systeem voor NS Stations Internationaal
Waar ben je goed in?
Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikt over:
• HBO werk- en denkniveau
• Relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een soortgelijke organisatie;
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Franse taal (harde eis)
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal en Engelse taal
• Kennis en ervaring met (e)-HRM-systemen, AFAS, Manus is een pré;
• Kennis/affiniteit HR-wetgeving (bv ARBO, WBP, WAV,ATW);
• Kennis/affiniteit met Salarisadministratie processen;
Hier ga je werken
NS Stations helpt reizigers vooruit en maakt van reistijd, eigen tijd. Wij bieden hen een comfortabele en snelle mogelijkheid om van het ene op het andere vervoersmiddel over te stappen via een fijnmazig netwerk van aantrekkelijke stations. In Nederland en Europa geven wij samen met onze partners op een duurzame en kostenefficiënte manier vorm aan het station van de toekomst, met oog voor het verleden. We leveren een bijdrage aan de leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland met het ontwikkelen van het gebied rondom stations, om de aansluiting met de omgeving te verbeteren en om de ambitie van vervoer van deur-tot-deur mogelijk te maken. Dit doen wij met een optimaal aanbod aan retail producten, auto- en fietsvoorzieningen, werk- en zitgelegenheden en andere servicecomponenten, voor de reiziger van nu en die van morgen.

Het Retailbedrijf van NS Stations exploiteert al meer dan 30 jaar diverse retail- en horecaformules op het station, waaronder eigen formules als De Broodzaak, Julia’s, Kiosk, Railcatering, Shakies en Smullers, en franchise formules waaronder AH to go, Burger King, HEMA, Rituals, Sissy-Boy en Starbucks. Al onze formules bieden klanten een variatie aan producten (food en non-food) voor onderweg en thuis. NS Stations Retailbedrijf streeft naar optimale groei in omzet en resultaat. Het uitgangspunt hierbij is dat we luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Deze inzichten vormen de basis voor versterking van merken binnen het huidige portfolio en voor uitbreiding met nieuwe merken.
Vind je dit interessant?
Wij bieden een uitdagende functie met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van het HR Service Center.

• Een afwisselende, verantwoordelijke functie;
• Een marktconform salaris;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beschikbaarheid
Wij zijn op zoek naar iemand die 32 per week inzetbaar is (hierbij gaat het om doordeweekse dagen).

Interesse(e) par cette offre?  [su_button url= »https://www.aveniremploi.nl/contact » size= »6″]Contactez-nous![/su_button]

[su_button url= »https://www.aveniremploi.nl/offres-demploi-2/ » background= »#1b96ec » size= »10″ center= »yes » icon= »icon: reply »]Retour aux offres[/su_button]