[:fr]Barnsten breidt uit!
Het succes van de Embarcadero tools (Delphi, C++Builder en RAD Studio en InterBase) als ontwikkeltools) zorgt ervoor dat wij meer mensen nodig hebben binnen onze organisatie om verdere groei te in Frankrijk kunnen verwezenlijken. Momenteel zijn wij op zoek naar twee nieuwe native Franstalige verkopers.
Wij zoeken:
Sales Representative (2x)
Standplaats – Haarlem
Functie omschrijving
Als Sales Representative (M/V) werk je op de Franse markt en ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze software producten. Je vindt het leuk om zelfstandig en in een sales team te werken. Kennis van en ervaring met verkoop van producten zijn een pre.
Aanvullende belangrijke taken en verantwoordelijkheden als Sales Representative zijn o.a.:
 Planmatige prospectselectie; actief zoeken naar en benaderen van potentiële klanten (50% acquisitie/ 50% klantonderhoud)
 Opvolgen van leads
 (Potentiële) klanten voorzien van informatie en advies
 Maken van offertes
 Begeleiden klantstart en nazorg
 Inzetten en uitbreiden relatienetwerk
 Doeltreffend inzetten van marktinformatie, -signalen en –trends (social media)
 Behalen van gestelde omzetdoelstellingen
 Opzetten en uitvoeren van commerciële actieplannen voortvloeiend uit commercieel beleid
 Mede organiseren van Evenementen voor klanten en prospects in Frankrijk
Ervaring en vaardigheden
Wij zoeken een enthousiast persoon met:
 Het liefst een afgeronde MBO-opleidingof hoger met aanvullende opleiding en/of trainingen op commercieel gebied
 Minimaal 3 jaar werkervaring in een functie vergelijkbaar met Verkoop Binnendienst met intensief, direct klanten- en/of leverancierscontact
 Affiniteit met software
 Liefst woonachtig in de buurt van Haarlem
 Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlandse én Franse taal (Frans native)
 Gedegen kennis van MS Office pakket of vergelijkbare softwareprogramma’s

Barnsten als bedrijf
Barnsten groeit en is op zoek naar twee nieuwe verkopers voor software producten als Delphi, C++Builder en RAD Studio. Dit zijn producten waarmee onze klanten zelf software en apps kunnen ontwikkelen en databases kunnen bouwen en onderhouden. Barnsten heeft zich gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van hoog kwalitatieve software tools die gebruikt worden door software ontwikkelaars en database professionals.
We hebben gekozen voor Embarcadero Technologies (www.embarcadero.com) als hoofdleverancier van de database- en ontwikkeltools. Algemeen erkend voor hun bekroonde producten, stellen de tools van Embarcadero klanten in staat om zelf software applicaties te schrijven, apps te bouwen voor Android en iOS en software te bouwen om allerlei apparaten te koppelen aan internet. Naast de Embarcadero tools leveren wij ook Componenten, Trainingen, Consultancy diensten en andere software tools.
Al bijna twintig jaar zijn onze klanten met behulp van onze producten en diensten in staat om hun productiviteit te verhogen, de kwaliteit van hun software te verbeteren, de applicatie en database performance te laten toenemen, de compliance en beveiliging te stroomlijnen en de kosten te verlagen.
www.barnsten.com
Contactpersoon: Raymond Horsten Telefoon: 023-5422227

+ cc to : contact@avenir-2.local[:]