[:fr]Business Development
Wij zoeken een initiatiefrijke, doortastende en taalvaardige commodity trader met passie voor internationale handel die nieuwe business voor ons kan genereren om onze activiteiten in dry foods uit te breiden.

Wij zijn Argentrade International B.V., een dynamisch en ambitieus handelshuis gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van onder meer kip, varkens- en rundvlees, vis en groenten. Als intermediair in de internationale handel worden we 24/7 uitgedaagd creatieve oplossingen te vinden op vragen die om een snelle oplossing vragen.
We werken met een jong, internationaal team met een hart voor de handel. Onze mensen staan voortdurend op scherp om de beste deals te bevechten en verdere groei mogelijk te maken. We groeien hard en daarom zoeken we jonge, slimme en zelfstandige mensen die willen ondernemen in een professionele omgeving. We begeleiden je ‘on-the-job’ en geven je snel verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen.
Hoe werken we?
Je werkt nauw samen met ervaren collega’s in het opstarten van je eigen accounts en het ontwikkelen van een stevig netwerk binnen een eigen regio- en product portfolio. Je weet dit portfolio zelfstandig en snel uit te breiden en succesvolle deals te sluiten, of het nu om inkoop of verkoop gaat. Je bent analytisch sterk, schakelt en rekent snel en vindt het leuk om te pionieren en nieuwe markten te ontwikkelen. Altijd met aandacht  marktpotentieel, risico’s en financiële betrouwbaarheid. Je hebt goede sociale voelsprieten en je focust altijd op het ontwikkelen van lange termijn relaties en het verbeteren van rendement. Je kunt goed werken onder druk, onderhandelen en bent een goede teamspeler.
Wij zoeken energieke, representatieve en enthousiaste mensen met een opleiding op minimaal HBO niveau, ervaring in trading en beheersing van Engels, Frans en Nederlands. Je weet wat het is om te reizen voor je werkt en hebt 3-5 jaar ervaring in dry foods.
 
Waarom Argentrade?
        Omdat je graag werkt in een middelgrote, professionele onderneming waar je zelf zichtbaar bijdraagt aan resultaat en rendement;
        Omdat je goed functioneert in een informele omgeving waarin veel zelfstandigheid van je gevraagd wordt;

        Omdat wij je een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden;

Ben je enthousiast geworden en zie je dit als een uitdaging? Stuur dan je CV voorzien van een korte motivatie naar info@argentrade.nl with in cc avenir.emploi@yahoo.nl.  Wil je meer weten over Argentrade International B.V.? Bezoek onze website www.argentrade.nl.
[su_button url= »https://www.aveniremploi.nl/offres-demploi-2/ » background= »#1b96ec » size= »10″ center= »yes » icon= »icon: reply »]Retour aux offres[/su_button]

[:]