Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging binnen een internationaal bedrijf? Naar een functie waarin niet alleen jouw drive naar omzet maar ook jouw talenknobbel tot zijn recht komen? Goedegebuur vlees Rotterdam is een bekende speler in de Food sector met sterke ambitie om verder te groeien. Wij zijn op zoek naar een Internationale Accountmanager die er mede voor gaat zorgen dat Goedegebuur zijn marktpositie in de sector verder kan uitbouwen.

 

Functieomschrijving

Onze verkoop is een spel zonder grenzen. Om honderden tonnen vlees te verkopen hoef je geen ‘slager’ te zijn, belangrijk is een aangeboren gevoel voor commercie. Na een ruime inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de telefonische verkoop aan één of meerdere landen in Europa. Je onderhoudt de relatie met de klanten door bezoek en deelname aan internationale beurzen, daarbij ben je constant op zoek naar nieuwe relaties binnen jouw regio.

 

Wat verwachten wij van jou?

 

Wat bieden we jou

 

 

Goedegebuur Vlees Rotterdam B.V.

Werken bij Goedegebuur Vlees Rotterdam betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus en jong team. Goedegebuur levert hoogwaardige producten van een specifieke, constante kwaliteit bestemd voor catering en Retail. Zestig jaar vakmanschap en innovatieve ontwikkelingen hebben geresulteerd in een gespecialiseerd modern Food bedrijf. De ruim 300 artikelen die Goedegebuur maandelijks produceert vinden hun weg met name in de export (90%). In heel Europa maar ook steeds meer daarbuiten bedient Goedegebuur o.a. supermarktketens, Cash&Carry concerns en restaurantketens. Wij zijn op zoek naar een Internationaal Accountmanager die er mede voor gaat zorgen dat Goedegebuur zijn marktpositie in de sector verder kan versterken.

 

Jouw reactie

Ben je enthousiast en voldoe je volledig aan de gestelde functie-eisen?

Solliciteer dan met motivatiebrief en CV aan  Martine Swarttouw :  MSwarttouw@goedegebuur.nl  avec  cc à : contact@avenir-2.local

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Martine Swarttouw; 010-2452600

 

[su_button url= »https://www.aveniremploi.nl/offres-demploi-2/ » background= »#1b96ec » size= »10″ center= »yes » icon= »icon: reply »]Retour aux offres[/su_button]